مطالب مرتبط:
آمریکا برای تعرفه های جدید علیه چین دست نگه داشت
دست رد روسیه و چین به درخواست آمریکا؛ قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت وتو شد
4 ویدیو از حملات موشکی انصارالله به ریاض
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
ترامپ برای رسیدن به رهبر کره شمالی دست به دامن چین شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 شهریور 1405 ساعت 10:052026-09-20بين الملل

انصارالله: ریاض دست به دامن آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است 


محمد الفرح با اشاره به اینکه ریاض دست به دامان آمریکا و اسراییل شده است، افزود که ملت یمن در عوض به وعده های خدا چشم دوخته اند و فرجام کار بر اساس سنت های الهی رقم می خورد.

  به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه یمنی المسیره، محمد الفرح عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت که شدت گرفتن فشارها، تعمیق خطرات و افزایش تهدیدها نمی تواند اعتماد به وعده های خداوند و سنت های او در قبال ظالمان و یاری رساندن به مؤمنان مظلوم را متزلزل کند.

وی تأکید کرد که نتایج درگیری را حجم توطئه ها یا قدرت طرف های دشمن تعیین نمی کند، بلکه فرجام کارها بر اساس سنت های الهی رقم می خورد.

الفرح در پستی در صفحه شخصی خود در پلتفرم ایکس توضیح داد که مؤمنان در رویارویی با چالش ها به یقینِ ناشی از وعده های خداوند که تغییرناپذیرند، تکیه می کنند.

او با استناد به کلام خداوند متعال: ﴿وَمَنْ أَوْفَیٰ بِعَهْدِهِۦ مِنَ ٱللَّهِ﴾ (و چه کسی از خدا به عهدش وفادارتر است؟)، تأکید کرد که این یقین به انسان ثبات قدم در مواجهه با شرایط سخت می بخشد، هرچقدر هم که سطوح فشار و تهدید بالا برود.

این عضو ارشد انصارالله یمن تصریح کرد که اجماع قدرت های جهانی برای حمله به یک آرمان عادلانه، لزوماً به معنای توانایی آن ها در دستیابی به اهدافشان نیست.


برچسب ها: آمریکا و اسراییل - انصارالله - آمریکا - فرجام - اسراییل - رژیم صهیونیستی - جنبش انصارالله
آخرین اخبار سرویس:

انصارالله: ریاض دست به دامن آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است 

انصارالله: ریاض دست به دامن آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است